Medik8 Huidverbetering


Bij alle huidverbeterende behandelingen gebruiken wij de producten van MEDIK8. Medk8 is een Award winnend merk dat alleen wordt toegepast en verkocht door huidexperts. Medik8 wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidexperts over de hele wereld.

De gezichtsbehandelingen van MEDIK8 zijn gericht op anti-ageing en huidverbetering. MEDIK8 producten bevatten alleen bewezen formules en formules waar de huid beter van wordt.
De producten zijn ook uiterst geschikt voor een gevoelige huid omdat ze de huid niet irriteren. MEDIK8 producten zijn vrij van parabenen, parfum en minerale olien maar bevat wel de meest effectieve ingredienten.

Onder huidverbeteringsbehandelingen worden behandeling verstaan die een probleemoplossend of huidverjongend effect hebben. Over het algemeen zijn deze behandelingen prettig om te ondergaan maar er moet natuurlijk wel iets gebeuren! U gaat dan ook niet per def initie mooier weg dan dat u binnenkwam..Ook na uw bezoek  is uw huid volop bezig met herstellen, genezen en/of vernieuwen, maar..met uiteindelijk een langdurige en zelfs blijvende verbetering tot gevolg.

NIEUW!!! MEDIK8 DELUXE Radiance Facial NIEUW!!! 

NU ter kennismaking 69,50

Een luxe behandeling waarop u op een zachte wijze ook op huidverbetering werkt. Uw huid voelt na deze behandeling zijdezacht aan en heeft een mooie heldere uitstraling. De radiance facial is en verhelderend en vitaliserende anti-ageing behandeling.

Deze behandeling bestaat uit:


- Oppervlakte reiniging aangepast aan huidtype 

- Bamboo peeling 

- Superfacial peel 

- Epileren 

- Massage met Ludo massageolie en C terta serum 

- Nieuw het unieke Radiance masker 

- Hydra B5 serum, Retinol serum en dagcreme SPF 

- Paraffine handpakking 


Radiance masker:

Bevat 10% L-ascorbinezuur , pure Vitamine C-vorm die als een anti-oxidant werkt, de huid beschermt tegen vrije radicalen en er voor zorgt dat collageenafbraak vertraagd wordt. Gfarefruit olie: stimuleert de bloedcirculatie in de huid en zorgt er tevens voor dat de huid strakker aanvoelt en verstevigt wordt.

Natuurlijke glycerine: zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt.NU ter kennismaking 69,50

MEDIK8 BASIS  Een behandeling gericht op een bepaald huidprobleem:

- Oppervlakte en dieptereiniging aangepast aan huidprobleem 

- Epileren 

- Vapozone, onzuiverheden verwijderen 

- Massage met een olie, rijk aan actieve werkstoffen 

- Masker, geeft een intensieve boost aan uw huid 

- Serums aangepast aan uw huidprobleem, dagcreme SPF


Roodheid:
Gevoelige gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de overgevoelige huid met zichtbare couperose, roodheid, en ontstekingen. Het hydrateert de opperhuid, verbetert stevigheid en elasticiteit van de huid, verzacht irritaties en vermindert roodheid van de huid.Hydratatie: 

Diep hydraterende en herstellende gezichtsbehandeling. Geeft de huid haar vitaliteit en flexibiliteit terug en voorkomt uitdroging. Met een rijk en voedend MedikMas Plus en medicus Hydr8 B5 serum, transformeert deze behandeling de huid. Deze behandeling herstelt het comfortabele gevoel van de huid omdat het optimale vochtgehalte in de huidcellen wordt vastgehouden. Resultaat, een goed gevoede huid met zacht teint, verminderde fijne lijntjes en rimpels en een verbeterde gezichtscontour.


Pigmentatie: 

Dit behandeling is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van pigment problemem bijv. zwangerschapsmasker, zonnebrandvlekken. Durende de behandeling wordt de huid met speciale serums behandeld  60 min 43,50 (zonder massage)
90 min 50,50


MEDIK8 Super Faclial Peel

Krachtige Papajaenzympeeling met granaatappel, bosbes en kiwi. Fruitenzymen verteren dode huidcellen en leggen jongere huidlagen bloot op een milde, voor de huid niet irriterende manier. Een enzympeeling lost de bovenste huidlagen van de opperhuid op een milde wijze op en versnelt zo het natuurlijke exfoliatielproces waardoor celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huid elastischer en de huidstructuur fijner wordt en verstopte porien worden gereinigd.


- Oppervlakte en dieptereiniging aangepast aan huidprobleem
- Epileren
- Massage met een olie, rijk aan actieve werkstoffen
- Masker, geeft een intensieve boost aan uw huid
- Serums aangepast aan uw huidprobleem, dagcreme SPF


*Aanbevolen wordt om deze enzympeeling regelmatig te herhalen zodat nieuwe beschadigde huidcellen verwijderd kunnen worden en de huid er fris uit blijft zien.
*Kan in een kuur van 4 of 6 quick behandelingen gedaan worden (om de 2 weken 1 behandeling)Voorjaarsaanbieding:

Superfacial peel behandeling 90 min inclusief een luxe Medik8 recovery starterskit. 

Een leuke manier om kennis te maken met de huidverbeterende behandelingen en producten van Medik8. Deze kit bestaat uit:


1 Reinigen: Red Alert Cleanse 40 ml

2 Beschermen dag: C-Tetra serum 10 ml

3 Corrigeren: Retinol 3 TR 7 ml

4 Herstellen: Ultimate Recovery creme 15 ml

5: Voorkomen: Physical Sunscreen SPF 30 15 ml


Ook leuk om cadeau te geven! 

Alle cadeautjes worden leuk ingepakt!

90 min € 59,-

30 min € 32,50


Kuur 4x 30 min € 120,-


Samen voor € 95,-

twv € 113,-


Recovery starterkit los kopen?

€ 55,- 

MEDIK8 Anti-Age behandeling

Een complete behandeling die effectief alle tekenen en gevolgen van huidveroudering aanpakt tot een jonger, frisser uitziende huid:


- Oppervlaktereiniging aangepast aan huidtype  

- Superfacial Peel 

- epilieren 

- vapozone, onzuiverheden verwijderen 

- Massage 

- Kleimasker 

- Serums aangepast aan huidtype, oogcreme, lippencreme en dagcreme SPF

- Paraffine handpakking
90 min 61,50