Medik8 Huidverbetering


Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.
Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten.
Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.
Onderzocht door BioChemiciGeformuleerd door farmaceutenOntwikkeld door huidexperts.


Onze missie...


Onze ultieme missie is om u te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken. Onze aanpak voor anti-aging huidverbetering, is ingekapseld in onze eenvoudige CSA-filosofie. Bij Medik8 geloven we dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A 's nachts. Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.

Medik8 'CSA'

Vitamine C + Zonbescherming overdag Vitamine A ’s nachts


EEN MOOIE HUID VOOR HET LEVEN!

Medik8 gezichtsbehandelingen

Medik8 behandelingen zijn niet alleen een heerlijke ontspannende ervaring, ze leveren ook direct zichtbare resultaten. Welke behandeling je ook kiest je zult blij zijn met wat je ziet! De verschillende Medik8 behandelingen op een rij:

MEDIK8 BASIC CUSTOMIZED FACIAL

Een verzorgende gezichtsbehandeling waarbij producten worden gebruikt aangepast aan je huidtype.

60 min € 56,-
90 min €64,50

*.Deze behandeling kan worden uitgebreid met een SuperFacial Peel
€ 10,50

MEDIK8 DEEP HYDRATION FACIAL

Een multi-level hydratatiebehandeling die intense voeding biedt voor een droge en vochtarme huid.

60 min € 56,-
90 min € 64,50

*.Deze behandeling kan worden uitgebreid met een SuperFacial Peel
€ 10,50

MEDIK8 CLARITY FACIAL

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te
pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en
zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

60 min € 56,-
90 min € 64,50


*.Deze behandeling kan worden uitgebreid met een SuperFacial Peel
€ 10,50

MEDIK8 CALMING FACIAL

Een professionele behandeling om de gevoelige, geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten terwijl tegelijkertijd het comfort wordt hersteld.

90 min € 82,50


* Calming facial mask los toevoegen aan andere behandeling
€ 14,-

MEDIK8 PORE REFINING FACIAL

Een huid-perfectionerende gezichtsbehandeling met een gerichte aanpak om de verschijning van vergrote poriën aan te pakken.

60 min € 72,-
90 min € 79,-


MEDIK8 GLOWING FACIAL

Een krachtige gezichtsbehandeling met een intense boost van verhelderende ingrediënten, waaronder vitamine C, om de celvernieuwing en de huidteint te verbeteren.

90 min € 79,-


MEDIK8 PLATINUM FACIAL

Wil jij jij graag ultieme anti-aging? Dan is deze behandeling iets voor jou! 
De platinum facial is een unieke en ontspannende anti-aging behandeling. De behandeling wordt afgesloten met het Age Defying Platinum Mask, een peel-off masker dat over het gehele gezicht, de ogen en de mond wordt aangebracht. Na de behandeling zal je een zichtbaar liftend en verstevigend effect zien met een gezonde glow. Het Platinum Mask zorgt voor de ultieme anti-age ervaring.

90 min € 84,50


* SUPERFACIAL PEEL 


Krachtige Papajaenzympeeling met granaatappel, bosbes en kiwi. Fruitenzymen verteren dode huidcellen en leggen jongere huidlagen bloot op een milde, voor de huid niet irriterende manier. Een enzympeeling lost de bovenste huidlagen van de opperhuid op een milde wijze op en versnelt zo het natuurlijke exfoliatielproces waardoor celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huid elastischer en de huidstructuur fijner wordt en verstopte porien worden gereinigd. Werkstoffen kunnen beter de huid indringen. 


Weet je zelf niet welke behandeling bij jou past? Nee dan contact met mij op, dan kijken we samen welke behandeling we het beste kunnen inplannen. 

MEDIK8 ACNE BEHANDELING

Om het beste resultaat te krijgen krijg je advies voor de verzorging van je huid. Producten voor thuisgebruik kunnen hierbij niet ontbreken. Zo werken we samen aan het herstel van je huid en kun je je acne onder controle krijgen.

Het is mogelijk om de acne behandelingen vergoed te krijgen via je zorgverzekering. Check hiervoor je polisvoorwaarden. 

  • 60 min  vanaf € 59,-